Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. En pots obtenir més informació en la nostra política de galetes.L'IES Sa Colomina ha estat present a les jornades organitzades pel Servei de Projectes Lingüístics juntament amb la DGFP de la Conselleria d'Educació de les Illes Balears, el professor dels nostres Cicles Formatius, Juan José Bonnín va assistir a la trobada que es realitzà a la localitat alemana de Rendsburg els dies 10 al 12 de maig.

Les dues primeres jornades es realitzaren a Rendsburg i la darrera a Kiel. Els dos centres visitats fan FP Dual, al centre BBZ de Rendsburg tenen uns 3.000 estudiants i 160 professors, mentres que al centre BBZ1 de Kiel són uns 5.000 alumnes i 290 professors.

 

Al centre BBZ de Rendsburg la formació professional dual suposo un 73% i augmenta, en canvi al centre de Kiel es troba en recessió.

Tobareu més informació dels centres esmentats a les seves web: BBZ am NOK a Rendsburg http://www.bbz­nok.de/de/ (en angl. http://www.bbz­nok.de/en/) i RBZ1 a Kiel http://www.rbz1.de.

La finalitat de la trobada fou conèixer el sistema de formació professional Dual a Alemanya i aconseguir futurs socis i empreses on enviar els nostres alumnes de CFGM per a realitzar les pràctiques mitjançant les beques Erasmus+.

A més varen coincidir amb una representació belga i membres del centre de referència de la formació dual de Palma amb els quals poguerem comparar els tres sistemes.

Esperem que l’any que ve els nostres alumnes puguin fer pràctiques a BBZ i que el nostre centre estigui cada any més present en la comunitat Europea.

Des del centre volem agrair la participació de Juan José Bonnín i la seva feina realitzada. Adjuntem unes imatges del viatge.

Els professors...

 

Convivència

Consulta Jove

Babel - La Biblioteca

Bloc Biblioteca

Pagament Títols

 

Model 046

 

Ajuda famílies i alumnes

Calendari d'admissió a Cicles Formatius (FP)

Enquestes satisfacció

Fons Social Europeu

Centre col·laborador

 

 

Erasmus +

Erasmus +

Save the children

Suport LGTBI

Protecció de dades

 

Formació Professional

web fp

Política de Qualitat

Política de Qualitat

Campanya per Sant Jordi "Enllaçat per la llengua".

Enllaçats pel Català

Web de Formació Professional de les Illes Balears

Formació Professional a Balears

Revista Es Sac de l'IES Sa Colomina d'Eivissa

Revista Es Sac Sa Colomina

FP Bàsica - CFGM SMX- 3r d'ESO - 4rt d'ESO

Fons Social Europeu

Pacte per a l'Educació de les Illes Balears

Illes per un Pacte Educatiu

Amb l'objectiu de fomentar la lectura.

Biblioteca IES Sa Colomina